Plaats hier alstublieft uw review

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website. Alleen uw naam en bericht zijn op de website zichtbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Bo
5 maanden geleden

Paar maandjes terug 2 kittens van Elsa geadopteerd. We zijn heel blij met ze, vanaf het begin al lief geweest , goed gesocialiseerd. Natuurlijk de nodige siamezen streken maar dat hoort erbij. Wij zijn erg tevreden

Cattery Songkhlameer
5 maanden geleden

Beste Bo,

Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te zien hoeveel liefde, zorg en aandacht Kira en Nero (Pink en Floyd) van jullie krijgen. Wij zijn heel erg blij voor ze!
Tevens bedankt voor alle updates en prachtige foto's!


Hartelijke groeten,

Jana en Andrej

Wendy Buiter
een jaar geleden

Wij vonden het erg fijn twee keer op bezoek te kunnen komen bij de cattery, Jana heeft ons hartelijk ontvangen zodat wij de kittens konden zien en de moeder. Op 12 juni 2022 hebben wij kitten Dory mogen verwelkomen bij ons thuis. Dory is een speelse dame die haar vaste speelmomenten heeft, namelijk rond 8 uur 's morgens en rond 9 uur 's avonds en dan maakt ze heel duidelijk kenbaar dat het tijd is voor (veel) speel-aandacht. Verder 'kletst' ze regelmatig en heeft ze een standaard begroetings-miauw voor als je terugkomt van weggeweest. Een heel gezellig diertje! Wij zijn erg blij met Dory!

Cattery Songkhlameer
11 maanden geleden

Beste Wendy,

Hartelijk bedankt voor uw review! Er kan voor ons geen beter compliment zijn, dan een tevreden baasje en gelukkige kitten. Mooi om te zien hoe Dory door jullie geliefd en verwend wordt. Wij zijn ontzettend blij voor haar!

InĂªs Martins
2 jaar geleden

We got our wonderful kitten from here and we are in love with her. Everything about this cattery is great, you can tell how loved and well looked after all the cats are.

Jana and Andrew were always very friendly and welcoming, they kept us always updated on how the kittens were doing and they were always ready to answer any questions we had.

If you are looking into getting a Thai cat then we cannot recommend this cattery enough, 5/5 stars!

Erika
2 jaar geleden

Geweldige, zorgzame en liefdevolle cattery! Kittens worden duidelijk heel goed verzorgd en geliefd. Ze zijn goed gesocialiseerd en heel erg aanhankelijk.