Plaats hier alstublieft uw review

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website. Alleen uw naam en bericht zijn op de website zichtbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen B
5 maanden geleden

Wat een ervaring! Alles tot in de puntjes geregeld, echt werkelijk alles! Hele lieve mensen met professionele kennis. Alle kittens en moeders worden van begin tot eind heel goed verzorgd.

Ook worden de kittens heel goed gesocialiseerd zodat je thuis echt een maatje hebt die graag bij je komt spelen, knuffelen en tegen je kwekt.

Neem er 2 als je niet al andere katten hebt. Ze zijn heel sociaal en willen niet graag alleen zijn.

Je krijgt ook heel veel informatie mee voor de zorg van de kittens als je ze mee mag nemen.

Het is elke dag feest met deze kittens :)

Kayleigh jansen
5 maanden geleden

Vanaf het begin is er super fijn contact geweest met de cattery. Alles is tot in de puntjes uitgelegd, van waar op gelet moet worden tot tips en tricks.

Er word goed gekeken naar of de kitten bij je past en ze verzorgen en voeden de kittens met heel veel liefde en professionaliteit op.

Ook weten ze heel veel over het ras te vertellen wat mij een prettig gevoel gaf.

Daarbij kreeg ik regelmatig foto’s en filmpjes wat de band met je kitten van afstand zeer zeker bewaard. Ook was er de eerste weken en live stream waar je de kittens op kon bekijken en ze op de voet kan volgen. Dit alles geeft een super goede band met de kittens maar ook de cattery zelf.

Ik zou de cattery zeker aanraden mocht je een lieve siameese kitten willen😊🐱

Marieke Hogendoorn
6 maanden geleden

Een zeer serieuze en liefdevolle cattery!
Er word hemel en aarde bewogen om de moeders en kittens de allerbeste zorg/voeding/liefde/aandacht en ruimte te geven. Het word gewaardeerd als je vaak op bezoek komt om de kittens te helpen socialiseren en zodat ze je vast leren kennen. Een completere cattery dan ik had kunnen wensen:

- veel foto’s en video’s al vanaf de zwangerschap op social media
- live feed kort na de geboorte tot ongeveer 7-8 weken
- je mag veel op bezoek komen
- goede stamboom, er worden goede vaders opgezocht
- eigenaar doet een speciale opleiding om nog meer kennis te vergaren
- je krijgt bij adoptie een heel kitten pakket mee
- kittens worden niet zomaar aan iedereen verkocht
- optie om een fotoboek mee te krijgen van je kitten
- fijne communicatie
- hele gastvrije en vriendelijke mensen

Bo
10 maanden geleden

Paar maandjes terug 2 kittens van Elsa geadopteerd. We zijn heel blij met ze, vanaf het begin al lief geweest , goed gesocialiseerd. Natuurlijk de nodige siamezen streken maar dat hoort erbij. Wij zijn erg tevreden

Cattery Songkhlameer
10 maanden geleden

Beste Bo,

Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te zien hoeveel liefde, zorg en aandacht Kira en Nero (Pink en Floyd) van jullie krijgen. Wij zijn heel erg blij voor ze!
Tevens bedankt voor alle updates en prachtige foto's!


Hartelijke groeten,

Jana en Andrej

Wendy Buiter
een jaar geleden

Wij vonden het erg fijn twee keer op bezoek te kunnen komen bij de cattery, Jana heeft ons hartelijk ontvangen zodat wij de kittens konden zien en de moeder. Op 12 juni 2022 hebben wij kitten Dory mogen verwelkomen bij ons thuis. Dory is een speelse dame die haar vaste speelmomenten heeft, namelijk rond 8 uur 's morgens en rond 9 uur 's avonds en dan maakt ze heel duidelijk kenbaar dat het tijd is voor (veel) speel-aandacht. Verder 'kletst' ze regelmatig en heeft ze een standaard begroetings-miauw voor als je terugkomt van weggeweest. Een heel gezellig diertje! Wij zijn erg blij met Dory!

Cattery Songkhlameer
een jaar geleden

Beste Wendy,

Hartelijk bedankt voor uw review! Er kan voor ons geen beter compliment zijn, dan een tevreden baasje en gelukkige kitten. Mooi om te zien hoe Dory door jullie geliefd en verwend wordt. Wij zijn ontzettend blij voor haar!

Inês Martins
2 jaar geleden

We got our wonderful kitten from here and we are in love with her. Everything about this cattery is great, you can tell how loved and well looked after all the cats are.

Jana and Andrew were always very friendly and welcoming, they kept us always updated on how the kittens were doing and they were always ready to answer any questions we had.

If you are looking into getting a Thai cat then we cannot recommend this cattery enough, 5/5 stars!

Erika
2 jaar geleden

Geweldige, zorgzame en liefdevolle cattery! Kittens worden duidelijk heel goed verzorgd en geliefd. Ze zijn goed gesocialiseerd en heel erg aanhankelijk.